piektdiena, aprīlis 24

GO CANUCKS GO

Vankūveras Canuks esot tik stipri, ka varot cerēt atkal uz Stenlija kausu. Pilsētā tik tiešām ir hokeja trakums un hokeja pavasaris. Gandrīz katram otrajam autobusam tai vietā, kur elektroniski izgaismojas maršruta numurs, tas mainās ar saukli GO CANUCKS GO! Pēc uzvarētajām spēlēm pilsētā auto taures skan it kā Latvijas izlase būtu otrreiz uzvarējusi Krieviju. Gandrīz katrs bistro un krodziņš ir rotājies ar Canucks simboliku. Īpašā cieņā esot viens krogs, kurš uzsauc bezmaksas alu ikreiz, kad Alex Burrows iemet. Jo šajās play-off cīņās viņš ir īpaši rezultatīvs. Arī es sarunās par hokeju par Canuks saku - mūsējie. :)
Ak jā, ir sācies pasaules čempionāts? Kanāda uzvarēja baltkrievus? Who cares.. tur tāpat aizbrauca tikai tie, kas beiguši cīņas par Stenlija kausu:)

PS Vai kāds zin pa kuru kanālu šorīt Vankūverā rādīs LAT - USA maču?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.