otrdiena, aprīlis 28

Uffff...

Ufff.. tik sen neesmu mācījies, ka esmu pagalam saguris. Kādas 3 - 4 stundas no rīta kokteiļu un tilpumu mācīšanās, vakarā - no 6 līdz 10 nākošā nodarbība. Galva galīgi atradusi kaut ko iegaumēt un atcerēties. Bet paskatoties un pārējo kursabiedru veikumu, secināju , ka es tāds neesmu vienīgais. Kas priecē. Toties tagad es zinu kāda atšķirība ir starp sauso, slapjo un extra sauso martini un ka James Bonds patiesībā nedzer pareizi sagatavotu martini. :)
Nedēļas nogalē atkal sola labu laiku - tāpēc mēģināšu būt interaktīvs, piedāvājot savdabīgu Lielā Vakara 1:1 - vai jūs labāk gribētu redzēt stāstiņus no Viktorijas salas dzīves vai varbūt tomēr šo to no izbrauciena pa kalniem, piemēram, Whistler pilsētiņas (mēģināšu iekārdināt, tur nākamgad notiks daļa no olimpisko spēļu sacensībām)?

4 komentāri:

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.