pirmdiena, aprīlis 20

debesu vilciens























Ērtākais un ātrākais transporta līdzeklis, lai nokļūtu Vankūveras centrā tiem, kas dzīvo Burnaby, New Vestminster, Surrey un Coquitlam ir ātrais vilciens, saukts SkyTrain. Kaut kad rudenī(paldies Olimpiādei!) tiks atklāta vēl viena līnija uz Richmondu un lidostu. Pašu Vankūveras iedzīvotāju vidū šīs jaunās līnijas būve tika uztverta neviennozīmīgi - regulāri tika slēgtas ielas, pat dažas galvenās transporta maģistrāles, kaut arī pieeja veikaliem, krogiem un citiem biznesiem uz šīm ielām netika liegta, tomēr savā ziņā šīs ielas uz laiku kļuva "mirušas" un arī biznesi apstājās.
Šie vilcieniņi ir diezgan viltīga štelle - nezinu gan kā tie tiek vadīti, bet tiem nav vadītāja. Tas gan brauc, gan apstājas, gan arī atver un aizver durvis automātiski. Piekam - ja kāds aiztur durvis un neļauj aizvērties, tad vilcieniņš tālāk nebrauc. Bet tā gan nedariet, jo tas ir likumpārkāpums:)
Bet ironiskākā lieta - šī debesu vilciena galastacija Vankūveras centrā ir pazemē.

2 komentāri:

  1. Personal announcement!

    Forgive me not being exactly the Shy Guy, but I sincerely do feel I have something important to say.

    http://winmir.blogspot.com/Stay cool, it's heavy stuff.

    Best wishes,
    Peter Ingestad, Sweden, I Ching Oracle Practitioner

    AtbildētDzēst
  2. Pakomentēšu:) No visas sirds priecājos, ka iemācījies pievienot bildes:)) Ķirši ir tā vērti!

    AtbildētDzēst

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.