trešdiena, jūnijs 10

blondīņu ķeramauto


Nav jau gluži mans sapņu auto, bet kaut kas tur ir. Iespējams, ka var nopirkt komplektā ar villu iekš California par ciparu ar 6 nullēm un vismaz divām spiedzošām blondīnēm bikini piedevās:)



1 komentārs:

  1. Labvakar, Aldi!

    Neredzēju kur citur at Jums sazināties, tāpēc spamoju te! Es esmu pārstāvis no "Gaisa masas mērītāji", interneta veikala. Es sekoju Jūsu blogam šad tad, it īpaši tad kad rakstat par interesantiem auto, kā šis - mans jaunais sapņu auto!

    Anyway, mēs piedāvājam gaisa mērītājus priekš vairākiem auto, Mersedes, Volksvagen, BMW, u.c. - jauniem modeļiem, kā arī vecākiem. Diemžēl mums pašlaik nav gaisa mērītājs priekš šī Jeep vai Jūsu sapņu auto Nissan, toties mēs savu produktu klāstu atjaunojam ļoti bieži, piemēram, mēs tikko sākām piedāvāt Porsche gaisa mērītājus no Bosch: http://www.gaisa-meritaji.lv/24-porsche

    Mūsu ideja interneta veikalam bija tāda: Latvijā servisos cenas ir par augstu, un bieži vien tiek piedāvāti neorģināli gaisa mērītāji no Ķīnas! Tie bieži lūzt, un atgriezt tos var būt murgs. Pašam GMM samainīt ir ļoti viegli, tāpēc, mēs piedāvājam augstākās kvalitātes, jaunus Bosch, Pierburg un Siemens VDO gaisa masas mērītājus - par pēc iespējas zemākām cenām, ar ātru piegādi un divu gadu garantiju. Varbūt arī citiem Jūsu lasītājiem un auto īpašniekiem būtu interese mūsu produkcijā. Mēs būtu pagodināti ja jūs varētu apskatīt mūsu produkciju, interneta veikalā, un uzraksīt recenziju par mūsu pakalpojumiem Jūsu blogā. Ko Jūs domājat?

    Gaidīšu ziņas no Jums.

    Ar cieņu,
    Jānis

    P.S. Prieks redzēt ka Jūs arī izmantojat Mac!

    AtbildētDzēst

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.