trešdiena, jūnijs 24

līgo Vankūveras stilā












Ko dara latvietis Vankūverā Līgo vakarā pēc darba dienas un pirms nākamās? Paņem vienu 6-paku ar Bowen Island honey brown pale ale aliņu, satiek vēl divus latviešus, izdzer aliņus, uzkož ar šokolādīti, pēc tam noskatās Little Miss Sunshine un tad līgo uz gultu. Jo, izrādās, kanādieši Jāņus nesvin, arī uz ielas dzert aliņu neatļauj, parkos uzturēties pēc 23 nav atļauts, nemaz nerunājot par ugunskuru kurināšanu un desiņu cepšanu. Reāla diskriminācija.

6 komentāri:

  1. Parkos uzturēties pēc 23-jiem VISPĀR nav atļauts? Tie ir privātīpašums? Ja ne, tad kur paliek cilvēka tiesības brīvi pārvietoties?

    AtbildētDzēst
  2. o, jā! Priecīgus pagājušos :) es ar pēc darba paņēmu krogā vienu aliņu, lai būtu maza Jāņu sajūta un lai nebūtu par daudz nākamās dienas skrējienam :) Nekad vēl t ānebiju Jāņus svinējis, bet visāda pieredze dzīvē vajadzīga :)

    AtbildētDzēst
  3. Tieši tā, neuztraucies- te Jāņos teju vai viss atļauts, pat vēlams -aliņš (vismaz), lēkāšana, negausīga ēšana, aurošana, meitenenes, bet - jel vai kāds visu šo komplektu te uz vietas vienmēr izmanto.? nu,varbūt, kad atbrauksi.

    AtbildētDzēst
  4. Little Miss Sunshine - gluži vai Limuzīns Jāņu Nakts Krāsā ;) Tikai braucamais dzeltenoranžā krāsā!

    AtbildētDzēst
  5. uzraksti kaut ko kultūrālu - kas labs kanādā lasāms, vai viņi uzņem labas filmas (jeb skatās tikai kaimiņus) un vispār-kas notiek Kanādā?

    AtbildētDzēst
  6. Līgo svinēšana Vankūverā... Latvieši atsaucieties...

    AtbildētDzēst

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.