trešdiena, jūnijs 17

kā nopirkt vienu pudeli alus @ liqueur store?

Special drink @ Bay Moorings today: Tequila Sunrise (Tequila, Orange juice, grenadine)



















Nekā. To nevar izdarīt. Tāda ir valsts politika attiecībā uz alu. Vakar ar savu grieķu restorāna menedžeri (viņu sauc Konstantinas, bet iesauka ir Gus, tā arī viņu visi šeit dēvē) runājām, ka vajadzētu uz vasaru ielikt sortimentā kviešu aliņu. Tad nu viņš lūdz atvest pagaršot kādu pudeli. Tā nu es apgāju vairākus alkohola veikalus, kur man izskaidroja, ka kanāda cenšas ierobežot tādu ātro alus patēriņu - nopirku pudeli - izdzēru uz ielas (starp citu, arī šeit ir aizliegts dzert alkoholu uz ielas, arī, ja mašīnā ir atvērta alkohola pudele, var nākties maksāt lielu sodu). Var nopirkt vienu iepakojumu - 4, 6 vai 12 pudeles. Bet ieiet veikalā un nopirkt vienu pudeli alus 99% gadījumu ir neiespējami izdarīt. Nu neko. Padevos un nopirku 6-paku. Mmmmm, būs beidzot garšīgais aliņš vakarā:)

6 komentāri:

  1. Man ir apsēstība ar kanādiešu seriālu "Trailer Park Boys", un man ir radies iespaids, ka tur šmigā vien dzīvo visi :D

    AtbildētDzēst
  2. neloģiski likumi. Sanāk, ka spiež pirkt vairāk nevis mazāk. Varētu padomāt, ka tie kas gribēs nepirks. Pirks, un kā vēl.

    AtbildētDzēst
  3. Ieksh Ontario ... LCBO veikalos ir vienkaarshaak nopirkt vienu pudeli... tieshi vieteejo razhojuma alinjus, tos gan pa vienam ljoti reti var nopirkt.

    AtbildētDzēst
  4. Labi labi, Vakarā ejot mājās atradu vienu dzērienu bodīti blakus Steemworks uz Cordowa un Richrds stura, kur var dažas alus šķirnes nopirkt pa vienai, bet pārsvarā lielajās pudelēs (ap 1,2L). Tā kā nav tik traki - kas meklē, tas atrod.

    AtbildētDzēst
  5. Man liekas, ka "Liquor Store" var Eiropas alinjus pa vienam nopirkt..

    AtbildētDzēst

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.