pirmdiena, jūnijs 8

mūsu paliek vairāk














Latvieši brauc uz Vankūveru. Latvieši brauc uz Kanādu. Mūsu šeit paliek vairāk ar katru dienu. Vakar ieteicu iekārtoties diviem puišiem viesnīcā, kur pats esmu apmeties, par ko gan viesnīcas menedžere smējas, ka būs jānomaina ķīniešu karogs pie viesnīcas durvīm uz Latvijas, bet atlaidi dot liedzās. Nu labi, lai jau viņai tiek.
Šodien mēs vairāki Vankūverā dzīvojošie latvieši satikāmies, lai iedzertu uz Elīnas veselību (viņai beidzot 18!) un sarunas, protams, iegrozījās par darbiem un latviešiem kas vēl atbrauks. Cik ir zināms, tad tuvākajā laikā būšot klāt vēl 4. Āāā un vēl aktuāla problēma ir Jāņu svinēšana. Vankūverā Jāņus nesvin un visas latvietim vulgaris saprotamās un iedzimtās Jāņu svinēšanas lietas esot pat aizliegtas ar likumu - pa nakti parkos atrasties un mežos kempingot aizliegts, alkoholu publiskās vietās lietot aizliegts un lai kurinātu ugunskuru ir jāizņem speciāla atļauja un jāmaksā fee (cik esmu sapratis kanādiešus un viņu arprātīgo baidīšanos par drošību, tad nemaz nebrīnītos, ka tā samaksa iekļauj vienas ugunsdzēsēju brigādes dežūru blakus ugunskura vietai). Parasti Jāņi esot svinēti pie vienas vietējās latvietes Olgas, kura esot aizprecējusies uz Ameriku, līdz ar to izskatās, ka tādu publisku Jāņu šogad nebūs. Nu nekas, gan jau kaut ko izdomāsim. Cerams, ka nelīs:)

2 komentāri:

  1. nahuj visus latviesus. es butu aizbraucis un vankuveru, dzivotu viens un nahuj ne ar vienu latvieti nerunatu. nahuj vini vajadzigi.

    AtbildētDzēst
  2. cik labi ka tu esi tur kur tu esi. citādi neviens tevi nesaprastu:)

    AtbildētDzēst

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.