piektdiena, jūnijs 5

pilnmēness









photo:http://ddlive.files.wordpress.com

Nezinu vai tas ir pilnmēness, nogurums vai vienkārši cilvēciska nesavaldība, bet šodien biju liecinieks kā itāļu restoranā saimnieks uz sitienu atlaida labāko viesmīli (to pašu, kurš ieteica mani grieķu restorāna saimniekam). Pie itāļa bija paredzētas kāzu svinības 50 cilvēkiem - liels pasākums. Stundu pirms sākuma visi skrien, kārto glāzes, traukus, ziedus un ēdamos. Trūkst šķīvji, ja gadījumā kāds pasūtīs alu, tad dabūs dzert no kakliņa, jo glāzes arī beigušās... Nedzirdēju par ko Tims (tā sauc to viesmīli) sāka skaļā balsī pa visu restorānu (nē, nē vēl nekas nebija sācies, bija aptuveni stunda līdz atvēršanai) bļaustīties un lietot vairumā f... vārdus. nedzirdēju arī ko viņam atbildēja saimnieks, bet Tima reakcija bija ātra: hei, tad izraksti man čeku par nostrādāto laiku un es tinu maksķeres! Saimnieks mierīgi atbildēja, ka Tims esot brīvs (stundu pirms pasākuma!!!), sazvanīja grāmatvedi, lai izraksta paycheck (tas ir parastais veids kā šeit maksā algu) un pēc tam, liekas, uz sitienu dabūja viesmīli vietā. Pārējie viesmīļi rukāja it kā tas uz viņiem neattiektos, es arī necentos lieki visovivatsja:) Pat Tims bija nedaudz apmulsis, bet pēc 3 minūtēm visiem novēlēja laimīgu palikšanu un prom bija. Neticami, bet kāzas notika, nekādu ČP nebija un visi bija apmierināti. Nu labi- gandrīz visi, jo nevaru galvot par Timu.
Laikam jau tomēr pilnmēness ir pie vainas, jo šodien patiešām vairāk nesavaldības, vairāk rupjību nācās dzirdēt arī grieķu restorānā gan no klientu, gan viesmīļu puses. Tāpēc esiet uzmanīgi, kad iesiet vēlēt - nepieņemiet mirkļa lēmumus, neļaujiet cilvēkiem, kas negrib runāt latviski vai grib pārdot Latviju, tikt pie varas un atcerieties, ka tukša muca tālu skan...(kam bija iespaidīgākā reklāmas kampaņa?)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.