pirmdiena, jūnijs 22

kā Aldis pie brīvpusdienām Kanādā tika.

Pirmais grieķu restorāna paycheck arī nes līdzi pārsteigumu - tikai šoreiz ir samaksāts par 6 stundām vairāk kā vajadzētu. Mājās vēlreiz pārbaudu un salīdzinu ar saviem aprēķiniem, tik tiešām - lādzīgais grieķis ir kļūdījies. Nākamajā dienā speros klāt Mr. Gus (tā sauc grieķu restorāna saimnieku un menedžeri vienā personā) un stāstu, ka paychekā ir kļūda. Nevar būt! - Mr. Gussatraucas un abi dodamies uz biroju pārbaudīt. Kad apskaidroju, ka kļūda ir man par labu grieķis atplaukst kā maija saulīte, bet cipari tik un tā tiek pārbaudīti un pēc tam vienojamies, ka pārmaksātās 6 stundas tiks atvilktas no nākamā paycheka. Viss. Darīts.
Ap pusdienas laiku Mr. Gus pienāk pie manis un saka - kad es vēlos ēst, man vairs nav jāpasūta ēdiens caur restorāna datorsistēmu, vienkārši lai ejot uz virtuvi un prasot ko gribu. Free of charge. always. Un ziņa tiek nodota tālāk galvenajam pavāram, Mr. Gus brālim. Godīgums atmaksājas.

3 komentāri:

  1. Nu vai nav jauki? ;) Prieks par Tevi, godiigums tieshaam atmaksaajaas un, ja veel tik aatri un forshi, tad vispaar ideaali ;)
    Ivonna

    AtbildētDzēst
  2. Forši.
    A kāpēc links iekš "nes līdzi pārsteigumu"?

    AtbildētDzēst
  3. tāpēc ka pirmie divi paycheki no ieprieksejam vietām bija ar pārsteigumu un tas ir aprakstits linkā. cheers

    AtbildētDzēst

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.