piektdiena, jūnijs 12

kas ar mani?

Special drink @ Bay Moorings today: Belini (Belini, peach syrup, peach schnapps, blended with ice)

Jāsāk laikam ar to, ka uzmanīgi jāpaskatās spogulī. It kā viss ok. Cik atceros gan no skolas laikiem, gan arī no darbiem Latvijā, arī ar atmiņu man parasti viss ir bijis daudz maz ok. Tad tā tomēr laikam ir vietējā Kanādas tradīcija - maksāt mazāk kā ir norunāts. Ja par Doc Morgans es pasmaidīju par kārtējo izdarīgā menedžmenta gājienu, tad par Tuscany es brīnos. Abās vietās alga man tika aprēķināta pēc stundas likmes, kas bija a par 2$/h mazāka. Nu tik atliek skatīties vai grieķu restorāns sekos pārējo piemēram:)
Acīmredzot mācība ir tikai viena - pārāk daudz neasociēt sevi ar vietu, kur strādāju un uztvert to tikai kā darbu, nevis kā es - savā aizrautībā uztaisīju jaunu vasaras kokteiļu listi, ieteicu vairākas idejas kā labāk organizēt darbu bārā un kā izvietot glāzes un produktus.
Papildus vēl visam es parēķināju, ka pārāk dārgi man izmaksā ceļš līdz salai un ja man Tuscany restorānā tiek maksāts par tiem 2$/h mazāk, tad liekas būs jāmeklē cita vieta vai arī jāiet padoties uz pilnu slodzi grieķim:)

PS Kamēr es te grimstu pārdomās - cilvēki Pitsburgā svin. Es arī nedaudz priecājos līdz.

6 komentāri:

  1. ņā, pelnīti beidzot pingvīniem tas kauss.

    AtbildētDzēst
  2. jaa, var gandriiz vai teikt, ka latvieši (pingviini) dabuja kausu:)

    AtbildētDzēst
  3. Varbut vini tev vienkarshi nodokljus noskaitia un visus tur pensijas fonda, EI atskaitijumus?

    AtbildētDzēst
  4. Parasti ir likme un tad no taas likmes pasham ir jaaoreekjina nodoklji un tad tu dabuusi savu iisto sava darba samaksu!

    AtbildētDzēst
  5. Nē, nē viņi ir samazinājuši sākuma likmi un no tās vēl atskaita nodokļus

    AtbildētDzēst

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.