sestdiena, jūnijs 20

tēvu diena

Father's day special drinks @ Bay Moorings: Godfather (Scotch, amareto) and Lychee martini (vodka or gin, lychee liqueur, splash of lemon juice)













Kanādā tēvu dienu svin jūnija trešajā svētdienā. Līdzīgi kā māmiņu diena, tas ir diezgan komercializēts pasākums - gandrīz katrā veikalā var redzēt aicinājumus iegādāties īstas dāvanas tētim, gandrīz no katra skatloga man smaida pretī puikas ar makšķerēm un citiem pribambasiem, kas pieklājas īstiem vīriem un visam pāri uzraksts: Thanks, Dad. Bet tad es sapratu, ka reti kur var redzēt meitas pasakot paldies tētiem. Jo meitas taču neiet skatīties beisbolu, nebrauc copēt un negrillē gaļu. :)
Jācer, ka nākamgad varēšu gan iedzert aliņu kopā ar savu tēti, gan arī savu puiku aizvest copēt tēvu dienā (un ne tikai). Bet šogad apkalpošu svinošos tētus ar ģimenēm savā darbavietā grieķu restorānā Bay Moorings.

2 komentāri:

  1. Ar smeldzi... Lai tev izdodas nākamgad! Ģirts

    AtbildētDzēst
  2. Čau, Vecais!
    Esmu izlasījis gandrīz visus Tavus stāstiņus. FORŠI. Rosina pārdomas. Pa svētkiem noteikti būsim Gaujā, pasveicināšu Tavu tēti (lai gan nešaubos, ka arī pats to jau būsi izdarījis). Noteikti kādu aliņu (Tērvetes) iedzeršu uz Tavu veiksmi.
    Andris&Co

    AtbildētDzēst

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.