ceturtdiena, maijs 28

apaļās mājas ideja

Mani apaļās mājas ideja neliek mierā jau sen. Jau kaut kad pagājušo gadu izdomāju šādu māju (var būt arī birojs stilīgiem arhitektiem vai juristiem):









Tātad apaļa, iekārta māja virs upes, ar iespēju pagriezt arī virs zemes. Izmantotie materiāli - stikls, arī koks, karkass laikam no metāla. Komunikācijas pienāk no augšas, pa cauruli. Kā aiziet prom - nu dien nezinu, bet mūsdienās taču visu ko var izdomāt, vai ne?

Nu tad vakar izdomāju vēl vienu apaļo māju:















Ja tai mājai uzliek jumtu un arī apakšā kaut ko piemontē klāt, iznāk tāds citplanētieša smaids (kas, starp citu, varētu būt jauks restorāniņš Daugavas krastā) :














Visas bildes te.

P.S. Arhitektu biroji priekš saviem naudīgajiem klientiem šīs idejas par mazu, bet taisnīgu atlīdzību drīkst piedāvāt realizēšanai dzīvē. Bet tas laikam notiks pēc pāris gadiem, kad jaunievēlētie deputāti būs izveidojuši zināmus uzkrājumus:)

4 komentāri:

  1. Hmmm... Parīzes Defānsā ar tiem apaļajiem debesskrāpjiem bija (un arvien ir) riktīgs aplauziens... Cilvēki psihologjiski nevar dzīvot apaļās mājās, esot nepieciešami stūri... :)

    AtbildētDzēst
  2. gan jau tur var kaut ko izdomat ka apala ir tikai arpuse. vai tikai stikli.

    AtbildētDzēst
  3. www.geonami.lv var uzbūvēt apaļu, pusapaļu, kādu vien vēlaties.

    AtbildētDzēst
  4. http://gaismasaimniece.blogspot.com/2010. gada 3. augusts 07:49

    Apaļa māja - forša ideja. Cilvēkiem grūti dzivot kastēs.

    AtbildētDzēst

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.