trešdiena, maijs 27

katras balss vērtība











Atcerieties es jums stāstīju par vīriņu Oppal, kas Vankūveras priekšpilsētas Deltas vēlēšanās bija apsteidzis savu konkurenti par 2 balsīm? Nu lūk, balsis ir pārskaitītas. Un vīriņš Oppals ir brīvs. Var iet mājās. Jo, pēc balsu pārskaitīšanas izrādījās, ka neatkarīgā kandidāte Vikija (viņas vārds asociējas tikai ar draisko Vūdija Alena filmu Vikija Kristīne Barselona, bet apskatot viņas bildes asociācija ir tikai viena - nu jūs jau paši atpazīsiet) ir uzvarējusi savu konkurentu ar 32 balsu pārsvaru. Oppals komentējis žurnālistiem, ka esot sarūgtināts un vīlies. Es domāju gan - tas ir gandrīz kā zolējot lielajam uz 60 punktiem palikt...

2 komentāri:

  1. Sveiks Aldi! Vikija ir super! Apskatīju mājaslapu - acīmredzot vara un tie kas pie tās raujas visur ir vienādi: jamie tautu uzskata par pamuļķu. Vikijas naivi vienkāršie teksti sasaucas ar latvijas valsts attieksmi pret vēlētāju. Atceries, iepriekšējās saeimas un pašvaldību vēlēšanas tautu aicināja balsot animēti gliemeži, mol, davai ejiet vēlēt, biļetens aizpildāms tā un šitā. Šogad šī valsts apmaksātā reklāma ir vēl mulsinošāka: ciema pamuļķa izskata jaunu cilvēku (lomā reāls homosapiens) uz vēlēšanām aicina pāraugusi histēriska vāvere (kautkas līdzīgs ground dogam, lelle, ko darbina zem galda noslēpies profesionālis). Ja Tev ir laiks, pameklē netā, tas ir to vērts, lai redzētu.
    P.S. prieks saņemt ziņas no Tevis!
    Rolfs

    AtbildētDzēst

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.