ceturtdiena, maijs 7

aste luncina suni

Sunim ir pārkāpts. Tagad tas suns ir jānovāc. Pēc stundas bārmeņu skolas eksāmens, bet nu nekādīgi nevaru atcerēties 6 kokteiļu receptes, pārējās aptuveni 100 vairāk vai mazāk zinu. Jācer, ka visas 6 netrāpīsies manos uzdevumos:)
Nu tad, student, ņe puha!

Papildināts 22:31.

Fūūū.. I'ts done. Suns izrādījās mīlīgs basets ar ne pārāk resnu, bet tomēr asti. 86 punkti no 100 un diploms kabatā. Bija iespēja pakašķēties ar pasniedzēju par vienu viņas kļūdu un kādiem 6 punktiem vairāk, bet šoreiz lauzu sevi, noriju krupi. Varbūt tieši viņa būs tā, kas palīdzēs sagādāt darbu kādā krogā. Esmu palicis konformists?

P.S. Ja kādam ir 4 miljoni kanādas dolāru - var nopirkt šo burvīgo 3 stāvu viesnīciņu Vankūveras downtownā, kur es patlaban dzīvoju. Ja man būtu, es noteikti nopirktu, pie reizes uztaisītu maziņu krodziņu drēbju veikaliņa vietā un strādātu tajā līdz sirmam vecumam...


P.P.S. Ak jā - no tām 6 receptēm trāpījās viena. Neticēsiet - bet atcerējos. Un zināšu ilgi. Tagad pie manis var droši pasūtīt Mai Tai (starp citu, tas bildītē tieši ir Mai Tai, kā zinādāms jau dienā ieliku foto:)).



2 komentāri:

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.