otrdiena, maijs 19

darba intervija - papildināta

Šodien pirmā darba intervija. Uz tās pašas Bowen island. Tajā pašā krogā, kur katastrofāli trūka viesmīļu, bārmeņu, pavāru (starp citu šeit krogos pārsvarā trūkst pavāri, tā kā - zinātāji sarosaties:)). Aizbraucu vakar un aizvedu CV, sāku runāties ar menedžeri - viņš saka, ka nē, viņiem viss ir ok. Cilvēku pietiekot. Es spītīgi viņam pretī - es te biju vakar, meitenes kārās augšā un sūdzējās, ka trūkst cilvēku. Nu tad viņš apmulsa un teica, ka aprunāsies ar meitenēm. Neatlaidības sekas - pirmais uzaicinājums uz darba interviju. Nē, patiesību sakot, otrais, jo pirmais ir no firmas, kas nodarbojas ar Olimpiādes ēdināšanu un dzirdināšanu. Tas būs piektdien.

Intervija bija. Bija vairākas meitenes, kas startēja uz viesmīles vietu vai virtuvi, uz bārmeņa vietu biju es viens. Tā kā viņiem izvēles nebija, es tam pašam menedžerim patiku. Bet bēda tāda, ka viņš esot atbildīgais par restorānu, bet bāra menedžeres tieši tagad nebija uz vietas. Pat nezinu, ko domāt - vai tā ir laba vai slikta zīme:)

Atbilde būšot šīs nedēļas laikā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

© aldis hofmanis 2009

✆ canada 778 230 4004

✆ lv 29237794

@ aldishofmanis(at)gmail.com

tiesību atruna

Šis blogs ir domāts tikai un vienīgi personīgai lietošanai. Jebkāda tā pārpublicēšana, vienalga vai pilnībā vai daļēji, komerciāliem vai nekomerciāliem mērķiem, it īpaši, bet ne tikai masu medijos, jebkurā formā ir aizliegta un saskaņojama ar bloga īpašnieku.